онлайн казино Украины

Два голи п’яткою. Десна розгромила у Чернігові Олександрію

Матч між претендентами на єврокубки між Десною та Олександрією вийшов по-справжньому бойовим.

Команди вже на перших хвилинах обмінялися прекрасними гольовими моментами. Спочатку форвард гостей Сітало головою пробив по воротах, але м’яч влучив у поперечину. А потім після подачі з кутового Тамм проштовхнув м’яч у напрямку воріт, але Олександрію врятувала стійка.

Пізніше команди з так само коротким інтервалом обмінялися голами. Спершу капітан гостей Ковалець розхитав захисника Десни і з меж штрафного влучив у ближній кут воріт. Але вже за кілька хвилин Імереков після розіграшу чергового стандарту зорієнтувався першим біля воріт і п’яткою, перебуваючи спиною до воріт зрівняв рахунок.

На початку другого тайму знову результат приніс стандарт. Після подачі з кутового Тотовицький обрав найкращу позиції, вчасно вистрибнув і головою відправив м’яч у сітку воріт. Цей гол став восьмим для півзахисника, тож він тепер – найкращий бомбардир Десни у сезоні.

А ближче до завершення матчу третій гол за Десну забив Гуцуляк, якому вдалося поцілити у ворота дальнім ударом. 3:1. Крапку у матчі в компенсований арбітром час поставив той самий Тотовицький. І знову – удар п’яткою.

Десна – Олександрія – 4:1 (Імереков, 33, Тотовицький, 54, 90+3 Гуцуляк, 78 – Ковалець, 29)

Десна: Литовка – Конопля, Тамм, Імереков, Сухоцький – Огиря, Домбровський – Калитвинцев (Гитченко, 86), Тотовицький, Гуцуляк – Безбородько (Картушов, 75).

Завдяки перемозі чернігівцям вдалося піднятися на третій рядок турнірної таблиці УПЛ, проте вже завтра, 11 квітня, цю сходинку собі може повернути луганська Зоря, яка свій матч 21-го туру проводить проти Інгульця. Крім того, у команди Скрипника є гра у запасі.

Наступний свій матч підопічні Рябоконя проведуть 17 квітня у гостях проти Миная.

  • 0
Добавлено: 12-04-2021, 07:47
0
434

Похожие публикации


Наверх