онлайн казино Украины

Важка перемога мадридців. "Атлетіко" - "Ганновер" - 2:1

Важка перемога мадридців. "Атлетіко" - "Ганновер" - 2:1Мадридський "Атлетіко" у напруженому матчі таки здобув перемогу на останніх хвилинах.

"Ганновер", який розпочав гру другим номером (а чогось іншого ніхто і не очікував), тільки час від часу підкрадався до воріт "Атлетіко". Мадридці уже на 9-ій хвилині відкрили рахунок у матчі, і тут на мить здалось, що це все! Підкралась думка, що цей гол, якщо не зламає німецьку команду, то серйозно змінить гру і плани гостей з Німеччини. А, до слова, відзначився Фалькао, який вистрибнув вище Цилєра після подачі від Габі.

В принципі, гра після голу майже не змінилась. І тут нема нічого дивного, адже за 9 хвилин глядачі не встигли добре сісти на свої місця, не те, щоб прогледіти певні задуми команд. "Ганновер", попри те, що їх мало хто в цьому матчі міг назвати фаворитом (навіть Мірко Сломка сказав, що явним фаворитом є "Атлетіко"), показали, що вони - команда дисциплінована. Серйозних провалів у підопічних Сломки фактично не було. Натомість одна з нечисленних контратак гостей закінчилась голом у ворота, так званих, "фаворитів". Діуф вистрибнув із-за спини Міранди і замкнув простріл молодого німецького обдарування Штіндля. Гол вийшов несподіваним, адже до нього "Ганновер" майже не намагався йти вперед. Принаймні, великими силами. А після голу сподіватись на атаки гостей, здавалось, буде марною справою. Проте, ні. Таке враження, що після нього німці, навпаки, повірили у власні сили і Діуф у схожій ситуації, коли забивав перший гол, ледь не оформив дубль. Що не кажіть, а другий пропущений гол на власному полі міг поставити під сумнів участь мадридців у півфіналі.

Проте, "Атлетіко" таки дотиснув "Ганновер". Сталося це в кінці матчу. І знову тут нема в чому винити захисників. Ще б пак, Сальвіо наче рукою поклав м'яч у ворота Цилєра з-за меж штрафного. При всій повазі до "Ганновера", варто сказати, що 2:1 - більш справедливий результат, ніж нічия. Це рахунок по грі. Важливо й те, що троє практично незамінних гравців "Атлетіко" заробили сьогодні зайві попередження: Габі, Хуанфран та Арда Туран не зіграють в Німеччині. Зважаючи на всі ці фактори, а особливо на те, що "Ганновер" забив виїзний гол, можна впевнено сказати, що через тиждень на "АВД-Арені" буде спекотно.


Источник: http://24tv.ua

Новости Спорт
  • 0
Добавлено: 30-03-2012, 13:02
0
215

Похожие публикации


Наверх