онлайн казино Украины

Павлов: Ді Матео та Магат не підходять збірній України

Павлов: Ді Матео та Магат не підходять збірній УкраїниГоловний тренер "Іллічівця" Микола Павлов прокоментував кандидатів Федерації футболу України на посаду наставника збірної країни - Свена-Йорана Еріксона і Михайла Фоменка.
"Однозначно, Фоменко фаворит. Я був одним з перших, хто назвав це прізвище і обгрунтував свою думку. Тому радий, що виконком ФФУ розділив мою точку зору. У цьому списку міг бути і Олександр Заваров. Більше, на жаль, гідних кандидатів не бачу. Звільнений нещодавно з "Челсі" Ді Маттео на цю роль не годиться - він молодий, толком ніде не працював. Його кандидатура не для національної команди. Що до Магата, то він має досвід лише на клубному рівні. Всі знають про його методи, але одне справа застосовувати їх у клубній роботі, зовсім інша - в збірній.

На користь Фоменка говорить багато чого: він українець, завжди був у курсі справ у вітчизняному футболі. Михайло Іванович може одночасно очолювати тренерську раду і займати посаду головного тренера національної команди. Що стосується іноземця біля керма збірної, то я категорично проти. Вже зараз з нетерпінням очікую можливості привітати Фоменка з призначенням на відповідальну посаду. Буду щиро цьому радий”, - сказав Павлов.

Добавлено: 13-12-2012, 12:10
0
0

Похожие публикации


Наверх