онлайн казино Украины

Буряк: В ім'я збірної можна пожертвувати будь-яким клубом

Буряк: В ім'я збірної можна пожертвувати будь-яким клубом Колишній тренер збірної України Леонід Буряк прокоментував хід пошуків нового наставника для національної команди.

"Відбірний цикл відновлюється вже в березні, і до вибору головного тренера треба підійти серйозно і скрупульозно - турнірне становище збірної України не залишає права на помилку чи навіть на нічию. Потрібно, щоб команда була збалансованою, в ній повинні бути зібрані найкращі футболісти, які грають в нашому чемпіонаті і за кордоном. Не можна забувати, що невдалий вибір головного тренера відкине команду щонайменше на п'ять років назад.

Що ж стосується списку з 30 кандидатів на пост наставника, то в цьому не бачу нічого страшного. Це ж справа державного масштабу. Іноземець чи українець? Моя думка - насамперед, це має бути кваліфікований фахівець, якому буде небайдужа доля і честь нашої країни, а що буде написано в його паспорті - не важливо. Головне, щоб команда вигравала. Не можна забувати і про те, що попереднім тренерським штабом вже і так пророблена досить велика рутинна робота. Крок за кроком збірна просувалася вперед, і буде шкода, якщо зібраний багаж розгублять.

У поєднанні роботи в клубі і збірній не бачу нічого поганого. Якщо між футболістами і наставником налагоджено взаєморозуміння, і при цьому мається добро президента клубу, то чому б ні? В ім'я збірної, в ім'я команди номер один можна пожертвувати будь-яким клубом", - цитує Буряка" Спорт-експрес в Україні".

Добавлено: 29-11-2012, 12:56
0
0

Похожие публикации


Наверх