онлайн казино Украины

Заваров може очолити збірну України

Заваров може очолити збірну України Після двох матчів збірної України у відборі на чемпіонат світу 2014 проти команд Молдови та Чорногорії, на зміну Олегу Блохіну прийде Олександр Заваров, якого ФФУ затвердив на посаді помічника Андрія Баля на майбутні два поєдинки.

Як стверджують джерела Sport.ua у ФФУ, ці два матчі стануть ознайомчими для екс-наставника харківського "Металіста" та київського "Арсеналу", після чого Заваров буде офіційно представлений широкій публіці в якості головного тренера збірної. ФФУ ставить перед колишнім гравцем київського "Динамо" і туринського "Ювентуса" тільки одну задачу - вивести команду у фінальну частину чемпіонату світу.

Поки невідомо, хто буде працювати в тренерському штабі Заварова в збірній. Очікується, що свій тренерський склад Олександр Анатолійович представить в кінці жовтня.

Нагадаємо, що Олександр Заваров, який народився в Луганську і робив свої перші кроки у футболі в "Зорі", у свій час провів більше 130 матчів у складі київського "Динамо", більше 60 матчів за "Ювентус" і 41 гру в складі збірної СРСР.

З 2010 року Олександр Анатолійович працював радником віце-прем'єра України Бориса Колеснікова з питань підготовки до ЄВРО-2012. Є хорошим другом нинішнього президента УЄФА Мішеля Платіні.

Добавлено: 8-10-2012, 12:53
0
0

Похожие публикации


Наверх