онлайн казино Украины

На матч збірної України проти Болгарії викликано 23 футболісти

На матч збірної України проти Болгарії викликано 23 футболістиТренерський штаб збірної України оголосив список національної команди, що готуватиметься до контрольного матчу з болгарами 14-го листопада.

У складі "синьо-жовтих" - 23 гравці. Найбільше представництво мають три клуби - "Динамо", "Шахтар" та "Дніпро", які отримали по п'ять запрошень.

Вперше виклик до національної команди отримав голкіпер сімферопольської "Таврії" Сергій Погорілий. 26-річний воротар є абсолютним дебютантом збірної. Водночас варто відзначити повернення до лав національної команди одноклубника Погорілого, нападника Антона Шиндера, а також захисника "Дніпра" Артема Федецького.

З іншого боку можна зауважити, що нинішній тренерський штаб не викликав до збірної нападників, які брали участь у попередніх матчах "синьо-жовтих". Мова про Марко Девіча, котрий не має постійного місця у складі "Шахтаря", та Романа Зозулю, який отримав ушкодження. Також не запрошений цього разу голкіпер "Динамо" Максим Коваль, котрий втратив місце в "основі" клубу.

Національна команда збереться у Києві 12-го листопада на учбово-тренувальній базі у Кончі-Заспі. Цього дня о 16.30 у конференц-залі бази відбудеться прес-конференція виконувача обовязків головного тренера. О 17-ій годині розпочнеться тренування, перші 15 хвилин якого будуть відкритими для ЗМІ.

13-го листопада "синьо-жовті" вилетять до Софії, де наступного дня проведуть товариський матч з командою Болгарії.

Добавлено: 2-11-2012, 11:27
0
0

Похожие публикации


Наверх