онлайн казино Украины

Новий тренер збірної України. А ми все гроші рахуєм!

Новий тренер збірної України. А ми все гроші рахуєм! Як повідомляє сайт Террикон з посиланням на The Sun кандидату на пост наставника збірної України Харрі Реднаппу готові запропонувати контракт на суму в 6 мільйонів фунтів плюс бонуси. За відомостями видання, Реднап відчуває справжній інтерес до роботи в Україні і серйозно розглядає дану пропозицію.

Якщо інформація відповідає дійсності, цікаво чого це ФФУ так розщедрилось і звідки такі гроші. Перед ЄВРО очільники нашого футболу не хотіли тратитись на іноземця, хоча можна було б і менше платити, оскільки був бонус для тренера – Чемпіонат Європи.

Виглядає так, що хтось із українських бізнесменів, наводити прізвища ми не будем ви й самі здогадаєтесь, дає гроші на іноземця і під цю суму шукають тренера. Федерація знов опинилась під тиском і не приймає самостійних і зважених рішень. На цю ж суму можна було б запросити десяток українських тренерів, які б підготували б збірну набагато краще.

Тренер переможців останнього ЄВРО Вісенте Дель Боске заробляє 1,5 млн. євро. Скажете це Іспанія, а це Україна. Там кращі умови, там гравці. А чим ми гірші, хороші гравці у нас є, футбольний чемпіонат в двадцятці кращих. У нас є хороший футбольний матеріал для роботи. Це не збірна Блохіна зразка 2004-2006 року де більшість гравців основи гріли лавку в своїх клубах. Вся основа збірної постійно на види не тільки в Україні а й в Європі. Реально тренер приїжджатиме тільки на матчі команди, як це робили Адвокат і Хідінк в Росії. Тому не дивно що Реднапп виявляє зацікавленість – за такі гроші нічого толком не робити кожен погодиться. Чому не робити? Бо буде як у Хідінка з Адвокатом помічник хтось з місцевих тренерів, який переглядатиме гравців, викликати їх у збірну, проводити вся роботу, гроші отримуватиме Реднапп.

Добавлено: 21-11-2012, 13:27
0
0

Похожие публикации


Наверх