онлайн казино Украины

Михайличенко: На полі була монолітна команда, яка грала на результат

Михайличенко: На полі була монолітна команда, яка грала на результат Головний тренер "Динамо" не став критикувати своїх підопічних за нічию з "Порту".

- Як ви вважаєте, в цій грі було більше позитиву чи негативу?

- Якщо розглядати саму гру, то тут явно більше позитиву. Гра вийшла змістовною. Ми грали на перемогу. Добре грали в центрі поля. Але не все вдалося у першому таймі, і "Порту" мав перевагу. У цих іграх дуже важливо вичавлювати максимум зі своїх моментів. Я скажу, що ми вдячні хлопцям. Незважаючи на втому і психологічний тиск, вони боролися і продемонстрували змістовну гру. На полі була монолітна команда, яка грала на результат. Не все вийшло, але це була хороша гра, яка допоможе команді стати на ноги.

- "Динамо" розпочинало в два форварди, але після заміни Мілевського на Аруну закінчувало матч з одним нападником...

- Не так важливо, скільки номінальних форвардів на полі. Важливо, скільки атакуючих гравців. Мілевський у першому таймі виконував роль відтягнутого форварда, Аруна замінив його по позиції. Нам протистояла хороша команда, яка вміє нав'язувати свою гру. У першому таймі їм це вдалося, а в другому таймі ми зіграли набагато краще. У команди є характер, але потрібно реалізовувати свої можливості. Нам весь час трохи не вистачає, щоб домогтися потрібного результату.

- У цілому ви задоволені нічиєю?

- Навряд чи можна сказати, що ми задоволені. Ми налаштовувалися на перемогу, хотіли виграти. У нас залишаються теоретичні шанси на вихід у наступний етап Ліги чемпіонів. Ми будемо і далі битися за очки. Тому сказати, що ми задоволені нічиєю, було б неправильно.

Добавлено: 7-11-2012, 11:26
0
0

Похожие публикации


Наверх