онлайн казино Украины

"Динамо" - "Порту". Реванш. Анонс матчу групи A

"Динамо" - "Порту". Реванш. Анонс матчу групи AСьогодні київське "Динамо" у рамках 4 раунду групового етапу Ліги чемпіонів прийматиме португальський "Порту".

Настрій перед грою - прекрасний, адже у команді свято. Футболісти київського "Динамо" вже визначилися з подарунком на шістдесятиріччя Олега Блохіна. Хочуть подарувати своєму тренеру перемогу над "Порту". Наставник не проти. Проти його візаві з Португалії.

Перша гра, що відбулася два тижні тому, завершилася на користь португальців три-два. Загалом у "Порту" прекрасний баланс у протистоянні з українськими клубами. В дев'яти матчах лише одна поразка.

У першому колі групового турніру португальці набрали максимум очок - дев'ять. У "Динамо" втричі менше. Кияни розуміють - ще одна поразка зробить їхні шанси на вихід до наступного етапу зовсім примарними.

Не зможуть зіграти проти "Порту" Рафаель і Даніло Сілва. Вони травмовані. Втім найбільше Олега Блохіна турбують не кадрові проблеми. Тренер ніяк не може налагодити гру команди і тому просить фанів наразі, в перехідний період не вимагати в футболістів занадто багато

Букмекери розцінюють шанси команд на перемогу як рівні. Матч у Києві розпочнеться традиційно, о 21:45.

Добавлено: 6-11-2012, 12:21
0
0

Похожие публикации


Наверх