онлайн казино Украины

Привіт, Ліго Європи! "Динамо" - "Порту" - 0:0

Привіт, Ліго Європи! "Динамо" - "Порту" - 0:0Сьогодні команду Олега Блохіна влаштовувала лише перемога, але "Динамо" вже звично не зуміло виправдати надій.

Ситуація була наступною: у випадку перемоги ПСЖ над Загребом і втрати очок киянами, саме португальці і французи (відсотків на 99) виходили у плей-офф Ліги чемпіонів. Проте, від "Динамо" вже з перших хвилин повіяло безнадією в атаці. Упродовж тривалого часу точилася гра без воріт, аж поки на навіс не відгукнувся Мартінес. Удар головою у кут - і диво-сейв Коваля рятує киян від неприємностей.

Початок другого тайму - і вже Варела пробачає "Динамо", промахнувшись з вбивчої позиції. Михайличенко взявся рятувати гру замінами. Спершу він зняв Мілевського, випустивши натомість Аруну, що викликало неоднозначну реакцію на трибунах. Щоправда, Лукман достатньо непогано увійшов у гру і невдовзі створив для "Динамо" єдиний гольовий шанс - вивів Ярмоленка на побачення з Елтоном, але той пробив у руки кіперу.

Все! Далі господарі погрузли у захисті "Порту". "Дракони" зубами вчепилися за вигідний для себе результат. "Порту" і, скоріш за все, ПСЖ продовжують шлях, "Динамо" опускається в Лігу Європи, право на яку ще треба вибороти у боротьбі із загребськими одноклубниками.

Добавлено: 7-11-2012, 11:24
0
0

Похожие публикации


Наверх