онлайн казино Украины

Луческу: Знали, що важко буде особливо у першому таймі

Луческу: Знали, що важко буде особливо у першому таймі Післяматчева прес-конференція головного тренера "Шахтаря" Мірчі Луческу.

- Важка гра, гра Ліги чемпіонів - проти чемпіона своєї країни. Напевно, ви побачили сьогодні, що не все так легко, це - не чемпіонат України. Команда дуже добре організована. Побудувала гру на контролі м'яча. Таким чином вони намагалися контролювати гру і у них це дуже добре вийшло в першому таймі. Поки їх фізичний стан дозволяв це робити, вони контролювали м'яч. У другому таймі позначилася відсутність готовності. У другому таймі добре пресингували в середині поля, дуже багато м'ячів відібрали і створювали дуже хороші контратаки. На жаль, не реалізували сьогодні моменти в тій кількості, в якій хотілося б.

В першу чергу відзначу оборону, яка дуже добре відрепетирувала ігрові моменти і фактично не дозволила супернику створити біля наших воріт жодного моменту. А коли впевнено себе почуває оборона, то це передається гравцям середньої лінії та атаки.

Гра проходила так, як ми і припускали, коли аналізували свого суперника. Знали, що важко буде особливо в першому таймі. Почали з агресивного пресингу, добре відкривалися один під одного, приймали м'яч, йшли від цього пресингу. Складно було, чесно кажучи, відібрати у них м'яч. Тому ми попросили, щоб команда відійшла на свою половину поля, чекала їх там і при хорошому відборі швидко проводила свої атаки.

Задоволений результатом, дуже важливі три очки. Подивимося, що буде далі.

- Як ви оцінюєте зростання якості гри Мхітаряна? І чи є перспективи подальшого зростання?

- Важливий гравець, який виріс останнім часом. Не хочу ідеалізувати гравця, коли вся команда зіграла досить добре. Всі виконують свої обов'язки. Сьогодні він забив. Будемо сподіватися, що в наступних іграх будуть забивати інші. Я дуже задоволений його ККД, задоволений, як він входить у штрафний майданчик і як реалізовує свої моменти. Я сьогодні більше відзначив би Кучера, який був дуже гарний у відборі саме в тих складних моментах, які виникали в обороні.

Добавлено: 20-09-2012, 12:09
0
0

Похожие публикации


Наверх