онлайн казино Украины

"Дніпру" зарахували технічну поразку в грі із "Зорею", Алієва дискваліфіковано на 3 матчі

"Дніпру" зарахували технічну поразку в грі із "Зорею", Алієва дискваліфіковано на 3 матчі За підсумками засідання контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу України, яке відбулося вчора, винесено наступне рішення за підсумками матчу "Зоря" - "Дніпро", який, нагадаємо, закінчився перемогою луганчан з рахунком 3:2.

"Дніпру", за порушення ст. 13 п.20 Регламенту Всеукраїнських змагань з футболу ОПФКУ "Прем'єр-Ліга", зарахувати технічну поразку з рахунком 3:0".

Нагадаємо, що дніпропетровцями в матчі "Зоря" - "Дніпро" був порушений ліміт на легіонерів, коли на полі одночасно перебували 8 іноземних гравців (при максимальній кількості в 7 гравців).

Технічні дані (голи, картки) не анулюються. Таким чином, гру з "Металістом" пропустять футболісти луганчан Микита Каменюка і Тоні Шуніч.

За нецензурні висловлювання на адресу рефері на три зустрічі дискваліфікований півзахисник "Дніпра" Олександр Алієв.

Крім того, рішенням контрольно-дисциплінарного комітету за висловлювання на адресу арбітра в матчі молодіжних складів "Зоря" - "Дніпро" на три матчі також дискваліфікований півзахисник молодіжного складу "чорно-білих" Олександр Батищев.

Добавлено: 26-10-2012, 12:58
0
0

Похожие публикации


Наверх