онлайн казино Украины

Блохін стартує. "Динамо" - "Зоря". Анонс

Блохін стартує. "Динамо" - "Зоря". Анонс Турнірне становище, історія протистоянь і тому подібне у цьому матчі відійде на другий план. Усі його дивитимуться насамперед для того, аби побачити, як грає "Динамо" Олега Блохіна.

28.09.2012. 17:30. Київ, стадіон НСК “Олімпійський”. Телетрансляція на каналі “2+2”, онлайн трансляція на сайті “ФУТБОЛ 24”.

А для такого тесту (тай, зрештою, для того, щоб Блохін міг краще придивитися до своїх нових підопічних), суперник трапився якраз підходящий.
Після вдалого старту з трьох перемог, луганчани ось уже протягом шести поєдинків не можуть відсвяткувати звитяги (це враховуючи кубковий матч проти “Авангарду”, який, власне, і зупинив похід “Зорі” за цим трофеєм). Тож у цьому матчі Олег Володимирович навіть зможе дозволити собі певною мірою поекспериментувати.

Чому така впевненість? Та хоча б тому, що індивідуально клас гравців “Динамо” вищий. Плюс - мотивація проявити себе якнайкраще перед новим тренером та реабілітуватися перед власними уболівальниками (ультрас, до речі, прийдуть лише на другий тайм) за дві поразки поспіль з рахунком - 1:4.

Ну а що ж “Зоря”? Гості зможуть щось протиставити киянам лише в тому випадку, якщо “кістьми ляжуть” на полі, як зробили це у попередньому матчі і у підсумку залишили свої ворота недоторканими.

А щодо складів, то в такому матчі відсутність чи присутність одного-двох гравців (нехай навіть і з основи) не відіграє надто великої ролі.

Добавлено: 28-09-2012, 12:25
0
0

Похожие публикации


Наверх