онлайн казино Украины

УПЛ: Матч "Таврія" - "Металург" будуть перегравати. Донеччани проти

УПЛ: Матч "Таврія" - "Металург" будуть перегравати. Донеччани протиСьогодні на засіданні дисциплінарного комітету Прем'єр-ліги нарешті було винесено рішення щодо матчу 21-го туру між "Таврією" та донецьким "Металургом", який не відбувся через поганий стан газону стадіону "Локомотив".

Вердикт чиновників говорить: цю гру повинні переграти в Сімферополі (дата поки невідома). Кримський клуб, який не підготував футбольне поле, відбувся штрафом у 100 000 гривень. Крім того сімферопольці повинні відшкодувати збиток телеканалу, який планував проведення прямої трансляції матчу, а також "Металургу" за переїзд і проживання.

Генеральний директор "Таврії" Сергій Куніцин сказав, що це рішення правильне, тому що повинен дотримуватися спортивний принцип.

"Гра не відбулася через форс-мажорну ситуацію і це підтвердила комісія Прем'єр-ліги. Але це ще не означає, що три очки у нас у кишені, нам потрібно обіграти "Металург", - заявив Куніцин.

Цілком протилежної думки дотримується генеральний директор "Металурга" Євген Гайдук: "Це скандал! Виходить, що Прем'єр-ліга може змінювати регламент на свій розсуд. Ми не згодні з таким рішенням і будемо подавати апеляцію в КДК ФФУ".


Источник: http://24tv.ua

Новости Спорт
  • 0
Добавлено: 29-03-2012, 14:56
0
184

Похожие публикации


Наверх