онлайн казино Украины

Сьомін: У футбол грають і футболісти, і гроші

Сьомін: У футбол грають і футболісти, і гроші Передматчева прес-конференція головного тренера "Динамо" Юрія Сьоміна.

- Раніше "Динамо" вже двічі зустрічалося з ПСЖ у єврокубках. У 94-му році, в Лізі чемпіонів, "Динамо" програло парижанам, але в 2009-му, в Кубку УЄФА, взяли реванш. Завтра - наша чергова зустріч з ПСЖ, вона обіцяє бути дуже складною, і передбачити як складеться цей поєдинок, важко. Підготовку до нього ми вели після матчу з "Карпатами". Кілька днів тому деякі наші гравці були травмовані, але станом на сьогоднішній день всі хлопці в повній бойовій готовності і завтра кожен з них може вийти на поле.

- Ми пам'ятаємо, як непросто складалися матчі "Динамо" перед єврокубками - взяти наприклад гру в Полтаві з "Ворсклою". Але п'ятничний поєдинок з "Карпатами" додав оптимізму. Навіть не в найсильнішому своєму складі ваша команда виглядала перспективно. Чи згодні ви з цим?

- Кожен матч складається по-різному. Я згоден з думкою про те, що в Полтаві матч для нас не склався. Що стосується поєдинку з "Карпатами", то внесу поправку в вашу формулювання: ми провели цю зустріч основним складом, за винятком травмованого Ярмоленка.

А що стосується оптимізму, то він є завжди, і так завжди має бути. На мій погляд, наші гравці починають один одного розуміти, у нас проглядається хороша взаємодія, і це радує.

- Ви згадали про травму Ярмоленка. Він готовий зіграти з ПСЖ?

- Так, звичайно.

- Які спогади про матч з ПСЖ на цьому стадіоні в сезоні 2009/10? Чи влаштує завтра "Динамо" рахунок 0:0, який був зафіксований у згаданому поєдинку?

- З тих пір в обох командах відбулися великі зміни. Хоча, у нас більше хлопців залишилося, ніж у ПСЖ, який зараз за своїм складом є суперзірковою командою, паризький клуб зробив у цьому році багато придбань.

Які спогади про останню гру з ПСЖ в Парижі? Вони найприємніші. Думаю, що сьогодні всіх команд, яким доведеться грати тут з ПСЖ, влаштує будь-який позитивний результат - тобто той, який приносить очки.

- Яким чином плануєте протистояти ПСЖ?

- Це ви побачите завтра. Сьогодні можна говорити все, що завгодно. Ми подивилися три матчі за участю ПСЖ, але, напевно наш суперник більше знає про нас, ніж ми про нього - адже чемпіонат України розпочався раніше, ніж чемпіонат Франції, та й у кваліфікації Ліги чемпіонів, на відміну від ПСЖ, ми також виступали.

Але, тим не менш, у нас цілком достатньо інформації про ПСЖ, з якої ми зробили відповідні висновки.

- Юрій Павлович, дивлячись на посилення ПСЖ, поділіться вашою думкою: гроші у футбол все-таки грають?

- І гроші теж. У футбол грають і футболісти, і гроші. І коли тут є баланс, то виходить хороша команда. Наприклад, ПСЖ в цьому плані - точно хороша команда.

Добавлено: 18-09-2012, 11:01
0
0

Похожие публикации


Наверх