онлайн казино Украины

Ігнатьєв: Мілевський не хоче покидати "Динамо"

Ігнатьєв: Мілевський не хоче покидати "Динамо" Тренер "Динамо" Борис Ігнатьєв розповів про підготовку до поєдинку проти "Борусії".

- Борисе Петровичу, у якому режимі "Динамо" готується до гри у відповідь відбіркового раунду плей-офф Ліги чемпіонів?

- Після матчу з "Чорноморцем" відпочинку у хлопців фактично не було. У понеділок команда знову зібралася на базі, щоб провести відновлювальні заходи і тренування. У вівторок до обіду вже остаточний заїзд на базу перед грою з "Борусією". Починаємо безпосередню підготовку до матчу.

- Чи вивчав тренерський штаб першу гру "Борусії" в чемпіонаті Німеччини проти "Хоффенхайма" чи в цьому не було необхідності?

- Звичайно. Крім інформації, яку ми отримали на нашу першого матчу в Німеччині, уважно дивилися гру команди Люсьєна Фавра проти "Хоффенхайма". Відзначили вихід на поле двох нових гравців - захисника і нападаючого. Втім, всі нюанси розбору гри суперника розкривати не варто. Нехай це залишиться для тренерського штабу нашої команди.

- Чи всі гравці готуються до матчу з "Борусією", чи немає травм після матчу з "Чорноморцем"?

- Ні, якщо не рахувати дрібних пошкоджень, без яких не обходиться жоден матч, кадрових проблем у нас немає. Всі в строю і готові претендувати на місце в основному складі на матч-відповідь з "Борусією".

- Чи стосується це й Артема Мілевського, який дві гри поспіль не потрапляє навіть в число запасних чи Юрій Сьомін більше на нього не розраховує?

- Мені здається, Мілевський сам розуміє, в якій ситуації він зараз опинився. У футболі є тільки один шлях. Шлях, який визначений роками - працювати і доводити своє право на місце в складі.

- Сам Артем не висловлює бажання залишити "Динамо"?

- Ні, такого немає. Та й немає, напевно, сенсу чекати від нього таких кардинальних рішень, оскільки він є вихованцем клубу і для нього "Динамо" це більше, ніж команда.

- У чому потрібно додати Мілевському, щоб знову повернутися в основну обойму гравців?

- Футбол - конкурентоспроможний організм, як і будь-яка команда. Кожен колектив прагне до того, щоб в ньому було багато класних виконавців, була висока конкуренція за місце в складі. Тому динаміка руху вперед створюється тільки за рахунок конкуренції. В "Динамо" з'явилися гравці, які на якомусь етапі виглядають сильніше і грають краще. Тому тут Артему варто повернутися обличчям до себе, до улюбленої справи, якою він займається і, засукавши рукави, працювати не від випадку до випадку, а постійно доводити собі, що я можу бути сильнішим і вмію грати краще, ніж інші. Ось з такими помислами, напевно, і варто діяти не тільки Мілевському, але й усім гравцям.

- У "Дніпрі" добре зарекомендував себе Алієв. Тренерський штаб "Динамо" стежить за його грою під керівництвом Хуанде Рамоса?

- Ми уважно і зацікавлено стежимо за грою Алієва в "Дніпрі". "Динамо" не відправляло його туди на заслання, відрізавши від команди як апендицит. Ми хотіли, щоб він не сидів на лавці запасних, а грав і отримував практику. Алієв потрапив у хорошу команду, показує добротну гру і тим солодше буде його повернення в "Динамо" після оренди в Дніпропетровську.

Добавлено: 28-08-2012, 14:23
0
0

Похожие публикации


Наверх