онлайн казино Украины

"Арсенал" - "Іллічівець". Анонс

"Арсенал" - "Іллічівець". Анонс6 тур української Прем'єр-ліги стартує у столиці.

05.08.2012. 19:30. Київ, стадіон "Динамо" імені Валерія Лобановського. Телетрансляція на каналі "2+2", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

Матч між київським "Арсеналом" та маріупольським "Іллічівцем" відкриває черговий тур української Прем’єр-ліги. Минулотижневі поєдинки цих команд завершилися з однаковим рахунком 1:0, проте якщо "каноніри" здобули важку та важливу перемогу над харківським "Металістом", то "Іллічівець" поступився донецькому "Металургу".

Після 5 турів внутрішньої першості команди знаходяться поруч у заліковій таблиці. Тобто, перемога у сьогоднішньому матчі за 6 очок дозволить суперникам значно покращити своє турнірне становище та наблизитися до лідерів чемпіонату.

Кияни після вильоту з Ліги Європи відразу ж продемонстрували, що готові боротися за високі місця, адже перемогти команду Мирона Маркевича вдається далеко не всім. Зараз "Арсенал" повністю може зосередитися на змаганнях у Прем’єр-лізі, а це означає, що маріупольцям сьогодні буде не солодко.

Проте, як би це дивно не звучало, на боці "Іллічівця" поле киян, адже як відомо, підопічні Миколи Павлова у цьому сезоні демонструють набагато кращу гру саме у виїзних матчах. На нас чекає досить цікава та непередбачувана гра, у якій, швидше за все, непоступливі команди зуміють відзначитися забитими голами.

Команди зустрічалися на полі 28 разів. З них в 11 поєдинках перемогу здобував "Арсенал", 8 разів тріумфував "Іллічівець". Ще 9 матчів завершувалися внічию.

Травмовані: Лампі, Куанса, Сантос, Флореску, Мазілу ("Арсенал") - Будковський, Кисіль, Іщенко, Невмивака, Фомін ("Іллічівець")

Дискваліфікований: Міколюнас ("Арсенал")

Добавлено: 17-08-2012, 12:06
0
0

Похожие публикации


Наверх