онлайн казино Украины

"Іллічівець" - "Олександрія". Анонс

"Іллічівець" - "Олександрія". Анонс28-й тур українського чемпіонату розпочнеться поєдинком в Маріуполі.

"Іллічівець" - "Олександрія"

20.04. 2012. 19:15. Маріуполь. Стадіон "Іллічівець". Телетрансляція на каналі "Футбол", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

Перемога в звітному протистоянні більше потрібна сьогоднішнім гостям. За три тури до закінчення першості олександрійці з 20-ма пунктами займають передостаннє місце в турнірній таблиці Прем'єр-ліги і разом з "Карпатами" та "Оболонню" є претендентами на пониження у класі на наступний рік. Тому "жовто-чорним" на поєдинок в Маріуполі потрібно налаштовуватись як на останній бій, тим більше, шо підопічним Купцова протистоятиме рівний суперник.

Для команди ж Леонова цей матч є важливим тільки з однієї причини - здобувши вікторію перед власними вболівальниками "Іллічівець" достроково забезпечить собі перебування серед ТОП-16 на наступний сезон.

У весняній частині чемпіонату суперники демонструють невиразну гру. За сім останніх матчів в активі "Олександрії" тільки одна вікторія над "Кривбасом", тоді як азовці і взагалі ще не здобували перемог в цьому році. Тому, судячи з того результату та футболу, який останнім часом показують опоненти, від обох команд можна очікувати нешвидкого футболу з малою кількістю небезпечних моментів та в'язкою боротьбою в центрі поля. А долю поєдинку "Іллічівець" - "Олександрія" сьогодні може вирішити навіть один забитий гол в зустрічі.

В чемпіонатах України суперники зустрічались між собою 5 разів. Двічі перевага була на боці азовців, у скількох же іграх команди не зуміли визначити сильнішого, тоді як одного разу перемогу святкували "жовто-чорні".

Дискваліфіковані: Гітченко, Сахневич, Чередніченко

Матч першого кола: 2:1

  • 0
Добавлено: 20-04-2012, 13:52
0
338

Похожие публикации


Наверх