онлайн казино Украины

"Каноніри" нарешті перемагають. "Зоря" - "Арсенал" - 1:3

"Каноніри" нарешті перемагають. "Зоря" - "Арсенал" - 1:3Київський "Арсенал" здобуває першу перемогу у новому сезоні, перегравши на виїзді луганську "Зорю".

Поєдинок у Луганську, який замикав третій тур УПЛ, порадував вболівальників красивою грою та 4 забитими голами. Київський “Арсенал” зумів доволі швидко вийти вперед, а ще за мить подвоїти свою перевагу. Вже на 14 хвилині протистояння рахунок у зустрічі був 0:2 на користь киян, оформити дубль вдалося Максиму Шацьких. “Зоря” кинулася вперед рятувати ситуацію, натомість отримала ще один гол у відповідь. Таким чином у середині першого тайму “Арсенал” вже відзначився трьома голами.

Проте луганці зуміли досить швидко відійти від такого нокдауну, адже вже на 24 хвилині зустрічі провели чудову атаку, яка завершилася взяттям воріт Юрія Паньківа. Суперники демонстрували швидку, комбінаційну гру, і майже не затримувалися у центральній частині поля, проте голів у матчі більше не забивали. Після фінального свистка арбітра було зафіксовано рахунок 1:3, який означає, що “Зоря” зазнає першої поразки у чемпіонаті, а “Арсенал” навпаки — здобуває такі важливі перші три очки.

Добавлено: 30-07-2012, 13:26
0
0

Похожие публикации


Наверх