онлайн казино Украины

Екватор. "Говерла" - "Ворскла"

Екватор. "Говерла" - "Ворскла"Протистояння між цими командами розпочне програму останнього туру першого кола чемпіонату України з футболу сезону 2012/13 років.

09.11.12. 19:00. Ужгород, стадіон “Авангард”. Телетрансляція на каналі "Футбол", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

Після минулотижневого поєдинку “Волинь” - “Говерла”, який завершився з рахунком 2:1 на користь луцької команди, керівництво закарпатського клубу написало офіційну заяву у ФФУ щодо неправомірного суддівства у матчі, погрожуючи бойкотувати сьогоднішній поєдинок. Проте, на щастя, все обійшлося, арбітрів покарали, а “Говерла” повідомила, що матч відбудеться. Тепер Олександру Севідову доведеться знову розмірковувати над питанням ким замінити травмованих Одонкора та Косиріна, адже це провідні гравці у команді без яких дуже важко досягти позитивного результату у боротьбі за три очки.

Проте на стороні “Говерли” домашня арена та рідні вболівальники, що має значно підсилити бойовий дух закарпатців.

Суперник у господарів поля серйозний. Полтавська “Ворскла” вже й забула коли востаннє зазнавала поразки, незважаючи на те, що досі вакантне місце головного тренера (нагадаємо, Сергій Свистун продовжує виконувати обов'язки наставника команди). Полтавчани не дуже вдало почали сезон, проте в останніх матчах демонструють все кращий та цікавіший футбол, який дозволив їм піднятися на 9 сходинку у турнірній таблиці.

На нас чекає непередбачуваний поєдинок двох непоступливих суперників. Фаворитом матчу, звичайно, виступають гості, проте “Говерла” у цьому сезоні вже не раз демонструвала, що може здивувати у найнесподіваніший момент.

Команди зустрічалися 10 разів. Закарпатці перемагали двічі, 5 разів тріумфувала “Ворскла”, ще у трьох матчах була зафіксована нічия.

Травмовані: Одонкор, Косирін, Надь ("Говерла")

Добавлено: 9-11-2012, 12:04
0
0

Похожие публикации


Наверх