онлайн казино Украины

"Кривбас" - "Чорноморець". Анонс

"Кривбас" - "Чорноморець". Анонс 20.07.2012. 19:00. Кривий Ріг, стадіон "Металург". Телетрансляція на каналі "2+2", онлайн трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

Дуже важко спрогнозувати результат поєдинку, коли зустрічаються рівносильні суперники. А тим більше, коли у перших матчах вони здобули по три очки, і тепер намагатимуться продовжити свою переможну серію.

У стартовому поєдинку УПЛ “Кривбас” зустрічався з полтавською “Ворсклою”, і продемонструвавши непереконливу гру, зумів завершити зустріч з рахунком 0:1 на свою користь. Криворізька команда перебуває у важкому становищі, адже нещодавно команду покинув Віталій Кварцяний, а керівництво команди не надто переймається долею клубу. Навіть вболівальники “Кривбасу” незадоволені політикою директорів, адже вчора написали відкритий лист, у якому вимагають звільнення керівництва криворізької команди.

“Чорноморець” сезон розпочав набагато впевненіше. Підопічні Романа Григорчука обіграли ужгородську “Говерлу”. І хоч рахунок зустрічі був 3:2, “моряки” продемонстрували красиву та видовищну гру, за якої нічийний результат був би несправедливим.

Сьогодні на нас чекає цікаве протистояння середняків українського чемпіонату, адже обидві команди полюбляють грати у відкритий, атакувальний футбол, тому можна припустити, що без голів не обійдеться.

Статистика перемог в особистих зустрічах на боці "Чорноморця". Одесити здобували три очки 13 разів, криворіжці тріумфували у 10 матчах. Ще 9 протистоянь завершувалися внічию.

Травмовані: Вангелі ("Чорноморець").

Дискваліфіковані: Балашов ("Чорноморець")

Добавлено: 20-07-2012, 13:45
0
0

Похожие публикации


Наверх