онлайн казино Украины

Де в Чернігові і чорт ноги зламає

Де в Чернігові і чорт ноги зламаєОдна з найстрашніших місць для транспорту в Чернігові - це поворот на автостанцію на вулицю Муринсона з вулиці Комсомольської.
На тих ямках щоденно матюкаються сотні водіїв, які наважуються повернути на автостанцію, або виїхати звідти. Особливо з пасажирами.
Не одні ресори там наказали довго жити.
Кажуть, що ці ями – спеціальна диверсія, щоб в автобусів і маршруток був привід не заїжджати на автостанцію і робити «нелегальні» рейси.
А тим часом облавтодор, до якого, напевне, не відносяться міські дороги звітує про суттєві досягнення у галузі утримання автодоріг:
«За період 30.05.2014 по 10.06.2014р. дорожники Чернігівської області ремонтують автодороги загального користування гарячими асфальтобетонними сумішами, методом просочування, а також струменевим методом. За цей період ліквідовано 3 567 м2 дорожнього покриття.
Крім того, встановлено та замінено 22 дорожніх знаків та виконаний ремонт 1 268 п.м. бар’єрного огородження, поновлено 424 м розмітки покриття на 4 залізничних переїздах, періодично ведуться роботи прибирання сміття в полосі відводу автодоріг та автоповільйонів.»

Добавлено: 11-06-2014, 09:31
0
0

Похожие публикации


Наверх