онлайн казино Украины

У Чернігові ремонтують у дворах

У Чернігові ремонтують у дворахУже третій рік у Чернігові активно ремонтується асфальтне покриття дворів висоток. За цей час вдалося капітально відремонтувати проїзди у дворах висоток загальною площею 81 тис. метрів квадратних (із 982 тис. метрів квадратних загальної їх площі).

Наразі у дворах чернігівських багатоповерхівок № 29 і 23 на вулиці Бєлова впроводиться капітальний ремонт внутрішньодворових і міжбудинкових проїздів, а також благоустрій усієї території з мощенням пішохідних доріжок і місць для авто. Дорожники працюють тут вже два тижні і за наступні два планують усе закінчити. Роботи у дворі будинку №29 виконані вже на 90%, біля будинку №23 – в середині процесу.

До речі, це ті двори, де мешканці були не згодні з запланованим місцем розташування заглиблених контейнерів. Міська влада прислухалася до їх аргументів, були проаналізовані всі можливі варіанти і знайдене інше, компромісне місце. Контейнери вже встановлені і використовуються.

Тепер же у мешканців цього мікрорайону буде не тільки охайне та сучасне місце для збору сміття, а й благоустрій на прилеглій території.

Натомість мешканці дворів по вул. Самострова 9 та 11 уже мають нові проїзди та тротуари. оботи розпочалися в кінці червня.

Пішохідні тротуари у дворах вимощені плиткою, а проїжджа частина заасфальтована. Будівельне сміття, яке знаходилося на майданчику, прибране.

  • 0
Добавлено: 25-07-2019, 08:20
0
549

Похожие публикации


Наверх