онлайн казино Украины

Студентське самоврядування у Чернігівському національному

Студентське самоврядування у Чернігівському національномуКруглий стіл органів студентського самоврядування Чернігівщини відбувся 29 листопада у Чернігівському національному педагогічному університеті імені Т.Г.Шевченка.
Повідомляє Студентський парламент ЧНПУ імені Т.Г. Шевченка.
Круглий стіл пройшов за участі голови Всеукраїнської студентської ради при Міністерстві освіти, науки, молоді та спорту України Олександра Тура та голови обласної студентської ради при управлінні освіти і науки облдержадміністрації Анастасії Прохоренко.
З вітальним словом до учасників форуму звернувся в.о. ректора ЧНПУ імені Т.Г.Шевченка, доктор історичних наук, професор Володимир Дятлов.
Присутні на заході активісти студентського руху та лідери студентського самоврядування області розповіли про свою діяльність за попередні роки та висловили пропозиції щодо подальшої спільної роботи з обласною та Всеукраїнською студентською радами.
Олександр Тур у своєму виступі наголосив на важливості студентського самоврядування в житті кожного навчального закладу та висловив найкращі побажання учасникам круглого столу.

Добавлено: 3-12-2012, 11:02
0
0

Похожие публикации


Наверх