онлайн казино Украины

Український військовий став жертвою росіян

Український військовий став жертвою росіянЦю подію заявив керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук у коментарі Gazeta.ua .

"Штурм у Сімферополі брав російський спецназ. У результаті пострілом у плече поранений капітан Федун. Командир вийшов до цих росіян без зброї. Почав з ними розмовляти і тут же його захопили. Не знаю чи його досі випустили. І тут же відкрили вогонь в повітря і по наших військових. Зараз штурм закінчено. Зараз біля контрольно-пропускного пункту частини стоїть самооборона. Спецназ уже зник. Не розумію чого російські військові туди полізли. Це типографічна частина. Там особового складу грубо кажучи три чоловіка", - розповів він.

Про всі погрози і ультиматуми,що російські військові ставлять українським у різних містах Криму — розповів Тимчук.

"Справа в тому, що нам позавчора виконуючий обов'язки міністра оборони пан Тенюх повідомляв, що існують якісь там незрозумілі домовленості української сторони з російським військовим командуванням у Криму. Росіяни обіцяли, що до 21-го березня не будуть нічого блокувати і штурмувати. Але вже другу добу бачимо суцільні штурми і захоплення наших об'єктів. Думаю, що штурм цієї частини проходив у контексті загальної команди - це негайно витісняти і розганяти, схиляти до зрадництва військових. Це їх завдання номер один. Щоб їх там взагалі не було. Розумієте, що наші військові - це єдина присутність України в Криму. Служби безпеки і прикордонників розігнали. Міліція перебігла на бік Аксьонова. Якщо забрати військових натяку на Україну не буде. Українські прапори зараз на території українських військових частин", - розповів Тимчук.

Російський спецназ розпочав штурм у Сімферополі,повідомлялось раніше.. Штурмували фотограмметричний центр Управління центрального військово-топографічного й навігаційного Головного управління оперативного забезпечення Збройних Сил України.Після чого є поранений у плече,і один загиблий.

Добавлено: 21-03-2014, 12:53
0
0

Похожие публикации


Наверх