онлайн казино Украины

Чернігівці готуються до наступу росіян

Чернігівці готуються до наступу росіянМешканці Чернігова прийшли на допомогу українським військовим захищати північний кордон — будують блокпости.

Стежить за цим процесом Самооборона.Відстань від кордону з Російською Федерацією до Чернігова – майже 100 кілометрів. Без перешкод російські агресори можуть увійти до Чернігова за півтори-дві години.

«Окопи дещо бутафорські, але вони потрібні, щоб зупинити колону, яка буде сюди йти. Щоб затримати їх мінімально, щоб ті війська, які будуть обороняти Чернігів, могли мобілізуватись», - пояснює командир Чернігівської обласної самооборони Володимир Федорок.

«Будемо робити не диверсію, а імітацію диверсії, щоб люди просто так не постраждали, щоб з палкою на броньовики, на автоматників не йшли. А вже далі будемо тісно співпрацювати із батальйоном внутрішніх військ. Скоріше за все, ми віллємося потім в ряди цього батальйону», - каже Володимир Федорок.
Мішки з піском,бетонні плити — основні складові блокпостів.Якщо виникне небезпека, дорогу на Чернігів одразу заблокують бетонними плитами,- обіцяють самооборонці.

Добавлено: 20-03-2014, 13:46
0
0

Похожие публикации


Наверх