онлайн казино Украины

Серед бойовиків поширюються чутки про наступ російсько-терористичних військ, — Тимчук

Серед бойовиків поширюються чутки про наступ російсько-терористичних військ, — ТимчукСеред бойовиків посилено поширюються чутки про швидкий наступ російсько-терористичних військ.
Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив керівник "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук.

"У н.п. Донецьк, Сніжне і Макіївка серед бойовиків посилено поширюються чутки про швидкий наступ російсько-терористичних військ. У Петровському районі Донецька бойовики підтягують важке озброєння", — зазначив він.

"Для перевезення живої сили та боєприпасів використовується, в тому числі, цивільний автотранспорт, відібраний у населення та місцевих підприємств", — додав Тимчук.

Між тим, за його словами, сформовані ударні тактичні групи російсько-терористичних військ, зосереджені в районах оперативного призначення й готові до активних дій.

"Посилено формуються резерви і другі ешелони", — наголосив експерт.

Він зазначив, що бойовики створюють запаси матеріально-технічних засобів.

Зокрема, уже завершені основні заходи з розвідки цілей (позиції, блокпости, базові табори українських військ) для артилерії російсько-терористичних військ, ведеться дорозвідка й уточнення даних для атаки.

Керівник "ІС" також поінформував про черговий захід російський військ та зброї на територію України.

"Через пункт пропуску "Ізварине" з території РФ в Україну пройшла колона бронетехніки. У район н.п. Щастя, що на Луганщині, прибула батальйонна тактична група ЗС РФ. Раніше тут була зафіксована ротна тактична група російських десантників", — зазначив Тимчук.

Разом з тим, Збройні сили РФ продовжують концентрацію в прикордонних районах з Україною.

Добавлено: 7-11-2014, 13:21
0
0

Похожие публикации


Наверх