онлайн казино Украины

Перший блок дій від опозиції

Перший блок дій від опозиції30 листопада на брифінгу лідерів опозиції глава фракції « Батьківщина » Арсеній Яценюк оголосив перший блок плану дій опозиції.

 Арсеній Яценюк закликав усіх прийти на народне віче , яке розпочнеться завтра о 12.00 біля пам'ятника Шевченку : «Закликаємо прийти всіх , хто готовий боротися проти режиму і за те , щоб наших дітей не били ».

 Він зазначив , що 2 грудня на погоджувальній раді парламенту опозиція вимагатиме викликати міністра МВС до Ради і його відставки .

 « Після формування штабу ми починаємо роботу з підготовки загальнонаціонального страйку » , - заявив Яценюк.

 Арсеній Яценюк також повідомив , що сьогодні лідери опозиції проведуть зустрічі з послами країн ЄС : « Звертаємося до наших західних партнерів. Час розмов завершено . Є конкретні персоналії : начальник » Беркута « , начальник міліції Києва , їх заступники , начальники «Беркута» Дніпропетровської та Луганської областей. Якщо Захід захищає права і свободи громадян і карає тих , хто порушує базові цінності людини і громадянина в світі , - ми хочемо це побачити ».

 Яценюк також закликав студентство , що є основною рушійною силою європейської інтеграції України , бути разом з політичними силами та громадськими організаціями і разом виходити на нашу загальнонаціональний страйк " , - зазначив Арсеній Яценюк.

 Він також нагадав , що опозиція внесла до парламенту проект постанови про відставку уряду Азарова : «І ми будемо вимагати поставити це питання на голосування в парламенті України ».

 «У Верховній Раді є закон про порядок імпічменту президента. Я знаю , що зараз голосів під цей закон немає. Але я знаю , що імпічмент президенту Януковичу вже відбувся на Майдані і в Україні . Легітимний він? Так, тому що народ України висловив йому недовіру » , - сказав він.

 «Це перший блок нашого плану дій. Подальші плани напрацьовуватимуться в нашому об'єднаному штабі національного опору » , - додав Арсеній Яценюк.

Добавлено: 30-11-2013, 15:34
0
0

Похожие публикации


Наверх