онлайн казино Украины

Яценюк каже, що кожен українець винен державі 11 тисяч

Яценюк каже, що кожен українець винен державі 11 тисячЗа словами лідера списку об'єднаної опозиції "Батьківщина" Арсенія Яценюка, українська економіка потерпає від кризи, а влада сприяє розкраданню та вивезенню шалених коштів за кордон.

Він відзначає, що про поточні проблеми свідчить падіння промислового виробництва, рівень безробіття та зниження середньої заробітної платні.

"Золотовалютні резерви України – мінус 10 мільярдів американських доларів усього за один рік. Люди відчувають: щось відбувається. Треба тікати від гривні, треба шукати долар", – заявляє Арсеній Яценюк.

Він переконаний: інвестиції на Євро-2012 були розкрадені, а "Олімпійський" стадіон у Києві став найдорожчим у світі при "вельми посередній якості проведених робіт із його перебудови".

Цей уряд за останні 2 роки позичив більше, ніж позичили за всі 20 років незалежності,
–заявив політик.

Таким чином, він запевняє, що боргове навантаження на кожного українця за 2 роки зросло майже вдвічі: у 2010 році на громадянина України припадало по 6 тисяч гривень держборгу, асьогодні сума збільшилася до 11 тисяч.

Нагадаємо, на думку Глави ради об'єднаної опозиції Арсенія Яценюка, екс-прем’єр Юлія Тимошенко відіграє важливу роль в українській політиці й відіграватиме надалі.

До речі, раніше Глава ради Об'єднаної опозиції Арсеній Яценюк заявив, що в їхньої політичної сили в наступному скликанні Верховної Ради тушок не буде.

"У нас не буде тушок. Я не можу припуститись тушок. І ми формували списки партій з 8 об'єднаних партій таким чином, щоб там не було тих, хто є політичними потворами", - заявив Яценюк.

Добавлено: 11-10-2012, 11:59
0
0

Похожие публикации


Наверх