онлайн казино Украины

Депутати вимагають від Азарова правду про реальну економічну ситуацію

Депутати вимагають від Азарова правду про реальну економічну ситуаціюФракції "БЮТ-Батьківщина" та НУ-НС хочуть почути від прем'єра Миколи Азарова звіт про реальний стан української економіки та вибори у Верховній Раді.

Про бажання заслухати звіт від Азарова повідомив на сьогоднішньому засіданні Верховної Ради народний депутат Арсеній Яценюк. За його словами, 5 вересня на засіданні уряду в його закритій частині він нібито почув від прем'єр-міністра, що “справи йдуть дуже погано”.

З цього Арсеній Яценюк зробив висновок, що “уряд приховує правду про теперішню ситуацію в Україні, зокрема, в галузі економіки”. Він також додав, що мають насторожити останні коливання курсу гривні на міжбанку.

“НБУ та уряд приховують реальну ситуацію. МВФ заявив, що в Україні залишилося лише 15 мільярдів доларів чистих резервів, а не 30 мільярдів, на які уповає уряд”, - сказав Яценюк. Ці обставини можуть бути “першим сигналом про крах української фінансової системи”.

Також Арсенія Яценюка насторожив законопроект, який передбачає “скасування бюлетенів для виборів до ВРУ як бланків суворої звітності”.

“ Ми так зрозуміли, що ви придбали друкарський станок і вже хочете зараз друкувати бюлетені і фальшувати вибори”, - звернувся народний депутат до представників уряду України.

У свою чергу Голова ВРУ Володимир Литвин звернувся до секретаріату парламенту і доручив двом фракціям підготувати звернення до Миколи Азарова з вимогою надання інформації.

До слова, Рада таки розгляне законопроект щодо мирних зібрань в Україні.

Добавлено: 6-09-2012, 12:48
0
0

Похожие публикации


Наверх