онлайн казино Украины

Медведчук: Ізоляція влади Януковича вже є

Медведчук: Ізоляція влади Януковича вже є
Про це заявив ініціатор громадського руху "Український вибір" Віктор Медведчук в інтерв'ю російському каналу НТВ, коментуючи реакцію світового співтовариства на кримінальні справи проти екс-прем'єра України Юлії Тимошенко.

"Ви знаєте, я вважаю, що часткова ізоляція України вже є, хоча б з висловлювань європейських політиків", — зазначив він.

"Існує думка, і в Європі, і в США, і в Росії, тобто в даному випадку відбулося об'єднання навіть якесь неприродне, тому що я не пам'ятаю ще якихось спільних точок зору, де могли об'єднатися Росія з одного боку, Євросоюз і Штати з іншого", — додав політик.

При цьому Віктор Медведчук заявив, що "це дуже серйозний сигнал і меседж для влади України, і особисто для президента Януковича".

За його словами, цей меседж "повинен був змусити, і сьогодні змушує, прийняти якесь адекватне рішення".

"Мені здається, що такі думки мабуть є, і такі варіанти сьогодні досліджуються, вивчаються, але дій поки немає", — зазначив політик.

"Владі з цим тягнути не можна, все одно цю проблему потрібно вирішувати. І цю проблему треба вирішувати і в інтересах України, і в інтересах авторитету України у світі", — підсумував він.

  • 0
Добавлено: 21-06-2012, 12:51
0
175

Похожие публикации


Наверх