онлайн казино Украины

Не відчуваю, що над Україною витає дух розколу - колишній нардеп

 	 Не відчуваю, що над Україною витає дух розколу - колишній нардепРозмови про необхідність федералізації України є політичною грою.

Таку думку висловив народний депутат попередніх скликань Борис Беспалий у ефірі "Ера-FM", пише Gazeta.ua

"У мене так життя склалося, що я всю Україну об'їздив уздовж та упоперек. Цього року був на заході, сході, півдні та просто не відчуваю, що над Україною витає дух розколу. Мені здається, що український народ від цього абсолютно далекий і загроза розколу відходить тільки від тих політиків, які вносять якісь непродумані ініціативи або дуже продумані, але шкідливі. Так само як і мовний закон: ну немає напруження між україномовними та російськомовними українцями, а є напруження між політиками, які на цій темі спекулюють", - сказав він.

У свою чергу, колишній нардеп, доктор технічних наук, економіст Сергій Чукмасов зауважив, що в ініціативі федералізації країни є "раціональне зерно".

"Мабуть, в цій ідеї є якесь раціональне зерно. Бо сьогодні всі говорять про те, щоб на місцях було більше повноважень та більше бюджетних коштів залишалося. Думаю, це складна тема, але цю ініціативу треба розглядати", - зазначив він.

Нагадаємо, лідер громадського руху "Український вибір" Віктор Медведчук взявся реалізовувати ідею переходу України до федеративного устрою.

Добавлено: 29-07-2012, 16:08
0
0

Похожие публикации


Наверх