онлайн казино Украины

На першому референдумі Медведчук хоче бачити питання щодо Митного союзу

На першому референдумі Медведчук хоче бачити питання щодо Митного союзуЗа словами лідера громадської організації "Український вибір" Віктора Медведчука, перший референдум необхідно провести з питання можливого вступу України до Митного союзу, щоб позбутись ілюзії безальтернативності європейського вибору.

"Я вважаю, що перший референдум відповідно до нового закону про референдум має бути проведено саме з питання вступу України до Митного союзу, - цитує Віктора Медведчука видання "Коммерсантъ Украина".

"Це допоможе нашій владі та опозиції позбутися ілюзій про так звану безальтернативність європейського вибору", - вважає Медведчук.

Крім того, журналісти "Коммерсантъ Украина" нагадали, що кампанія з популяризації вирішення питань за допомогою референдуму стартувала в Україні в середині цього року, а її ідеологом виступив Віктор Медведчук.

Проект змін до Конституції, підготований під його керівництвом, передано до Конституційної асамблеї при Президенті України.

Цей документ, на відміну від діючої Конституції, повністю відповідає новому закону про референдум і не припускає участі парламенту в імплементації ухвалених на референдумі рішень.

До слова, Віктор Балога переконаний, що завдяки можливостям референдуму можна було б уникнути безлічі питань, проте сумнівається в його функціонуванні через українські реалії.

Добавлено: 28-11-2012, 11:38
0
0

Похожие публикации


Наверх