онлайн казино Украины

Розкол у чернігівській Соцпартії

Про розкол у чернігівському осередку Соціалістичної партії України пишуть у соціальних мережах. Відомо, що за інформацією самих партійців, розкол відбувся серед керівників міського та обласного осередків.

Протягом 2018 року СПУ у Чернігові СПУ неодноразово проводила акції щодо соціального захисту городян. Частина з них стосувалась критики тарифної політики Уряду. Також СПУ виступили проти нововведень у програмах призначення субсидій, через що значна кількість чернігівців втратили право на таку допомогу.

Найбільше ж запам’ятались представники СПУ вже цього року у питанні критики новопризначеного голови Чернігівської обладміністрації Олександра Мисника. А саме, його кадрової політики. Найбільш скандальні заяви були щодо можливої корупції та поборів.

Інший публічний скандал стався напередодні візиту до Чернігова президента Петра Порошенка. Тоді в одного з членів СПУ – Володимира Гарбуза – вилучили незареєстрований карабін, яким той ще раніше погрожував одному з громадських активістів.

"А зараз у осередок СПУ розколовся, бо пересварились самі ж партійці. За деякою інформацією через поділ коштів, які керівники осередку отримали для виплат довіреним особам за участь у виборах.
Подейкують, що керівник міського осередку СПУ Олег Скварський та обласного осередку Дмитро Зінін звинуватили одне одного у привласненні грошей для цих довірених осіб. До того ж, ще раніше сторони довго виясняли. куди поділись кошти, які голова Соцпартії Ілля Кива виділив для лікування одного з партійців", - пише чернігівець Дмитро Клімкін у Фейсбуці.

Також повідомлєяться, що конфлікт переріс у публічний: минулого тижня в одному із чернігівських кафе дві групи соціалістів посварились одне з одним. Один із учасників сварки Володимир Гарбуз (підтримує Зініна) облив свого однопартійця Олега Бея (підтримує Скварського) окропом і пригрозив пристрелити.

Відомо, що Бей і Скварський вже покинули через конфлікт лави СПУ. Тож наразі у партії залишились Зінін та Гарбуз. До речі, останньому Зінін пообіцяв вирішити питання з поверненням вилученого карабіну. І начебто кошти для цього вже передані потрібним людям.

Автор: Іван Різун

  • 0
Добавлено: 16-05-2019, 18:04
0
691

Похожие публикации


Наверх