онлайн казино Украины

Чернігівську ОДА очолить Атрошенко?

Чернігівську ОДА очолить Атрошенко?Свобода.ФМ вже неодноразово розповідала про перипетії із призначенням на голову Чернігівської обласної держадміністрації.

Протягом кількох місяців на цю посаду був тільки один претендент. Це Олександр Мисник, голова Менської районної ради, член БПП.

Як відомо, на даний час посада голови Чернігівської ОДА вакантна. І після звільнення Валерія Куліча (який заяву про звільнення написав ще у травні), пошуки голови ОДА тривають вже четвертий місяць.

ЗМІ повідомляли, що цю посаду тривалий час лобіювали Олександра Мисника. І за деякою інформацією минулого тижня йому навіть вдалося пройти погодження в Кабінеті міністрів України, як того вимагає закон.

Втім з його призначенням не поспішають – на найвищому рівні, очевидно, вже передумали. Пройшов вже тиждень, на сайті Президента виходять різноманітні укази, у тому числі і з кадрових питань. Документу про призначення голови Чернігівської ОДА немає.

Стало відомо, що зволікання пов’язане з тим, що на найвищому рівні могли передумати. І президент Порошенко начебто запропонував цю посаду меру Чернігова Владиславу Атрошенко, з яким зустрічався після засідання ради регіонального розвитку цього понеділка.

Інформація про це вже потрапила у соціальні мережі, де жваво обговорюють потенційних кандидатів на голову ОДА.

«Пристрасті за посаду голови Чернігівської ОДА набирають обертів. Епопея з погодженням Мисника кабміном на голову тягнулася з літа. І коли воно сталося, почали очікувати Президента з представленням. Та перший не підписує, не їде і не представляє? А все тому, що Президент запропонував дану посаду Владиславу Атрошенко і в АП очікують рішення мера Чернігова. Чи погодиться Атрошенко і на яких умовах?», - написав користувач ФБ Петро Гайовий.

  • 0
Добавлено: 16-11-2018, 09:38
0
749

Похожие публикации


Наверх