онлайн казино Украины

Чому немає інтриги в марнослів'ї політиканів про АТО?

Чому немає інтриги в марнослів'ї політиканів про АТО?Дрібнокримінальні схильності "правдолюбів" Корбана і Портнова не додають їм честі
Як не сумно, але останнім часом в одіозних політиків і банальних кримінальників, які встигли недовго побувати на владному "Олімпі" України, стало модним залишати дивні коментарі в соцмережах, які, нібито, покликані заінтригувати мільйонну армію їх користувачів. Сміємо в черговий раз запевнити наших итачів, що все далеко не так просто, як це уявляють і подають останнім часом навіть в пресі прославлений "віджимала" Геннадій Корбан і не менш прославлений кидала" Андрій Портнов.

Як вже давно відомо, Корбан - злодій. "Фонд оборони України" був створений з метою особистого збагачення. Корбан особисто давав команди і брав участь в тортурах з метою рейдерського захоплення нерухомого майна на території Дніпропетровської області, активів тощо. Василь Грицак же, на якого настільки ропітко "котить бочку" громадянин Корбан, - єдиний голова СБУ, який досі особисто бере участь в АТО. Мало того, всупереч цинічним за рівнем брехні звинуваченням Андрія Портнова, генерала СБУ Грицака в період "Майдану" неодноразово бачили разом з лідером "Правого сектора" Дмитром Ярошем в самій гущі подій.
Чому немає інтриги в марнослів'ї політиканів про АТО?Який Портнов - ідейний натхненник Майдану? Портнов - організатор озкрадання країни! Андрій Портнов - творець злочинної схеми тиску на судову систему влади України і якщо Генпрокуратура України поки виявилася не здатною це довести в суді, не в останню чергу через те, що деякі свідки його злодіянь банально бояться за своє життя і мовчать, то це ще не говорить про "абсолютну негрішимість" цього пана.

Добавлено: 19-11-2015, 20:56
0
0

Похожие публикации


Наверх