онлайн казино Украины

Гроші в конвертах, бої за паї, VIP-персони на арені – важка артилерія довиборів в Чернігові

Гроші в конвертах, бої за паї, VIP-персони на арені – важка артилерія довиборів в Чернігові21 липня 2015 року об 11.00 у дискусійному клубі «Експертна думка» відбувся брифінг громадської організації Центр «Доброчин» темою якого стало оприлюднення результатів четвертого тижня моніторингу виборчого процесу по 205 округу.
Передостанній тиждень виборчих перегонів показав «бруд» усіх можливих технологій та став індикатором того, що прийдешній буде не менш запеклим.
Головні гравці формально не порушили виборче законодавство, однак у той самий час тільки й мови про підкуп та адмінресурс, небаченого досі не тільки для Чернігова, але України масштабу.

На фінішній прямій виборчих перегонів, гілку лідерства перехопив кандидат у народні депутати України Геннадій Корбан, обійшовши свого основного суперника Сергія Березенка майже на 3,4%.

Було проаналізовано найбільш скандальні ситуації на окрузі. Найбільший резонанс викликала затримання автівки зі зброєю, грошима у конвертах та соціальними угодами.Нічні події на вул. Рокосовського схвилювали і налякали містян. Правоохоронці 12 годин вагалися - чи відкривати авто у якому, за письмовою заявою кандидата Геннадія Корбана, знаходились гроші для підкупу виборців, зброя та соціальні угоди з прізвищами «сотників» одного із кандидатів до Верховної Ради.

Також чимало галасу наробив приїзд губернатора Одеси, Мікаєля Саакашвілі до Чернігова, який під час Форуму «Черниговщина: инвестиции, развитие, будущее» заявив:
« .. Избирательный процесс в Украине уже давно происходит по накатанному сценарию: подкуп избирателя, мускулистые парни в камуфляже, которые пугают людей, членов комиссий, грязная кампания в СМИ. В результате имеем не выборы, а «захват» мандата с целью грабить страну в будущем, - пояснил Саакашвили свою позицию. По его убеждению в Чернигове нужно провести честные и демократические выборы. - Для этого, все люди в камуфляже должны немедленно убраться с улиц города, тем более все они «гастролеры», и дать черниговцамспокойно проголосовать. По словам Михаила Саакашвили, раздача бесплатного борща за неделю до голосования - это унижение всех черниговцев, которые всю жизнь работали и заслуживают лучшего. - Нельзя так делать, нужно реально помогать людям. Я был свидетелем многих выборов, но такого наглого и позорного подкупа людей нигде не видел, - резюмировал губернатор Одесской области».

Добавлено: 22-07-2015, 10:28
0
0

Похожие публикации


Наверх