онлайн казино Украины

Пакет аналізів перед операцією: головні особливості

Здача пакету аналізів перед операцією є обов'язковим етапом, необхідним для оцінки загального стану пацієнта, визначення протипоказань, а також для ідентифікації потенційних ризиків, які можуть виникнути під час операції. Це також допомагає встановити ймовірність ускладнень у післяопераційний період і підібрати дозування анестетиків.

 

Комплекс аналізів забезпечує ретельний контроль за станом пацієнта та прогресом патології, що є вкрай важливим під час лікування. Вони охоплюють різноманітні дослідження, включаючи гемостазіологічні, загальноклінічні та біохімічні показники крові, а також оцінку наявності інфекцій, аналізи сечі та імуногематологічні дослідження.

 

Шукаєте клініку, де можна пройти обстеження? Медична лабораторія Sante пропонує послуги з проведення аналізів широкого спектру. Тут ви можете безпечно та абсолютно комфортно здати будь-які тести та отримати достовірні дані щодо стану свого здоров’я.

Коли призначають передопераційний комплекс

 

Передопераційний пакет аналізів є важливою частиною підготовки пацієнта до хірургічного втручання. Він призначається перед різними видами операцій, зокрема абдомінальними, гінекологічними, неврологічними, кардіологічними, дихальними та іншими.

 

Комплекс аналізів, який можна здати у державній або приватній лабораторії, містить ряд діагностичних тестів, які дозволяють лікарям оцінити загальний стан здоров'я пацієнта, виявити можливі ризики та ускладнення, а також визначити оптимальний підхід до проведення операції.

Як підготуватися до процедур

 

Для проведення аналізу необхідно зібрати венозну та капілярну кров, а також самостійно підготувати сечу та доставити її на аналіз в день здачі крові.

 

Щоб отримати точні результати дослідження, перед його проведенням варто дотримуватися таких рекомендацій:

 

  1. Уникати вживання їжі за 8-12 годин до аналізу; дітям до 2 років бажано утримуватись максимально довго.
  2. Відмовитись від міцного чаю, кави та свіжовичавлених соків за добу до дослідження.
  3. Не вживати копчені, смажені, солоні, перчені та жирні страви протягом 20-24 годин до аналізу.
  4. Уникати медикаментів, які можуть впливати на печінку, за 2-3 дні до дослідження (заздалегідь проконсультувавшись з лікарем).
  5. Відкласти масажі, інструментальні обстеження, фізіотерапію, а також відвідування лазні та сауни за 2 дні до аналізу.
  6. Уникати антибіотиків, противірусних та протигрибкових препаратів за 2-3 дні до дослідження.
  7. Обмежити фізичні та емоційні навантаження, а також уникати стресових ситуацій за день до аналізу.
  8. Не вживати алкоголь за добу та не палити за годину до здачі.

 

 

Якщо лікар не дозволив скасування препаратів, які впливають на функцію печінки, антибіотиків або противірусних засобів, обов’язково потрібно повідомити їх назви співробітнику лабораторії під час реєстрації.

 

Додаткову інформацію про індивідуальні правила підготовки можна отримати у свого лікаря.

Похожие публикации


Наверх