онлайн казино Украины

Той самий Супутник!


А щодо вакцини «Спутник V», то в її складі знайшли аденовірус, який здатний до розмноження. Євпропейські країни наполягають на забороні імпорту російської вакцини «Спутник V». Що ж таке аденовірус? Простими словами це вірус, який спричиняє гострі респіраторні захворювання у людей і тварин, тобто вакцина «Спутник V», яка повинна боротися з одним вірусом, викликає інший вірус. Виникає питання – навіщо така вакцина взагалі потрібна? Сам аденовірус повинен бути подавлений та не розмножуватися після введення вакцини, інакше це не ефективний метод лікування від вірусу.

Перед самим дозволом на ввід вакцини, виробник повинен роз’яснити важливі питання щодо безпечності та ефективності препарату, щоб люди розуміли які є ризики для життя. Недоліки російської вакцини «Спутник V» були виявлені на всіх етапах клінічного тестування, але ж не дивлячись на це Росія хотіла швидше вирватись вперед по виробництву «ліків» від COVID-19, можливо їм начхати на життя та здоров’я звичайних людей, не зрозуміло чим вони керувалися.

Звичайно ж російські ЗМІ заявляють що це фейк та брехня, що всі хочуть осудити їхню вакцину, але ж вони забувають той факт, що європейських експертів навіть не допустили до інституту виробництва вакцини «Спутник V». Чого ж вони бояться? Напевно повного провалу.

  • 0
Добавлено: 20-05-2021, 15:41
0
516

Похожие публикации


Наверх