онлайн казино Украины

В області полюють на звірів та браконьєрів

В області полюють на звірів та браконьєрів Сезон полювання на хутрових звірів та колективне, облавне полювання на парнокопитних тварин відкрився у листопаді на території Чернігівської області.
Але, як показує життєвий досвід та безліч перевірок, із року в рік під час полювання фіксується велика кількість порушень.
Про подію «Високий Вал» повідомив представник екологічної інспекції в Чернігівській області.
Під час проведення планової перевірки дотримання вимог природоохоронного законодавства у галузі збереження рослинного та тваринного світу у Чернігівському районі державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища встановлено факт незаконного добування дикого кабана.
Ймовірний браконьєр перебував на автомобілі, який належить одному із сільгосппідприємств. Під час спроби затримання, браконьєр своїм автомобілем пошкодив службовий автомобіль Держекоінспекції у Чернігівській області, створивши при цьому загрозу життю і здоров’ю держінспекторів. Затримати порушника не вдалось.
На даний час встановленням особи порушника займається Чернігівський райвідділ УМВС.
По викладеному вище факту були оформлені документи працівниками ДАІ Чернігівського району та слідчо-оперативною групою Чернігівського РВ УМВС України в Чернігівській області.
Виходячи з цього, Держекоінспекція у Чернігівській області вкотре закликає мисливців забезпечувати суворе дотримання правил полювання та техніки безпеки.
Нагадуємо, що особи винні у незаконному полюванні, відповідатимуть згідно чинного законодавства України. За порушення правил полювання та термінів полювання особи можуть притягуватися до адміністративної відповідальності за ст. 85 КУпАП, що тягне за собою накладення штрафу на громадян від шести (102 грн.) до шістдесяти (1020 грн.) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, на посадових осіб – від тридцяти (510 грн.) до дев’яноста (1530 грн.) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Крім того при порушенні правил полювання передбачена і кримінальна відповідальність відповідно до Кримінального Кодексу України.

Добавлено: 7-12-2012, 01:08
0
0

Похожие публикации


Наверх