онлайн казино Украины

Білорус приїхав не з пустими шкарпетками. Привіз канабіс

Білорус приїхав не з пустими шкарпетками. Привіз канабіс Чергову спробу контрабанди наркотичних речовин припинили співробітники Чернігівської митниці та прикордонники у пункті пропуску «Нові Яриловичі». Порушником виявився 30-річний громадянин Республіки Білорусь, який прямував до України за кермом автомобіля «Опель Астра».

В автомобілі разом з ним знаходились два його співвітчизники.

Про це «Високому Валу» повідомила головний інспектор митниці зі зв‘язків з громадськістю - прес-секретар Стрижак Світлана.

На території пункту пропуску громадянин скерував автомобіль на смугу спрощеного контролю – «зелений коридор», тим самим намагаючись уникнути митного контролю. Проте, за рішенням спільної оглядової групи у складі митників та прикордонників огляд все ж таки відбувся. Для цього автомобіль перемістили до зони поглибленого огляду.

Виявити небезпечний вантаж вдалося тільки після застосування до громадянина виняткової форми митного контролю – особистого огляду. Під час перевірки предметів одягу, в який був вдягнений чоловік, виявили чотири паперові згортки з висушеною речовиною. Два з них знаходились у шкарпетці, решта - у кишені спортивних штанів. Експертизою вже підтверджено, що вилучена речовина є особливо небезпечним наркотичним засобом – канабісом.

За фактом контрабанди особливо небезпечного наркотичного засобу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 305 Кримінального кодексу України, у відношенні громадянина Республіки Білорусь Чернігівською митницею порушено кримінальну справу.

Добавлено: 13-11-2012, 10:59
0
0

Похожие публикации


Наверх