онлайн казино Украины

Російські наркотики не пропустили

Російські наркотики не пропустилиПро це «Високому Валу» повідомив начальник прес-служби чернігівського прикордонного загону підполковник Олександр Дудко.



Ігор Д. прибув пішки на вхід в Україну. Під час опитування прикордонним нарядом він повідомив, що слідує до м. Києва на концерт рок музики.

З метою протидії незаконному переміщенню через державний кордон наркотичних засобів та психотропних речовин і прекурсорів, матеріалів і предметів, заборонених до переміщення через державний кордон, особисті речі цього громадянина направили для проведення спільного поглибленого огляду.



Під час проведення огляду прикордонним нарядом та представником митниці у особистих речах виявлено целулоїдний пакет в якому і знаходилися наркотичні речовини.

За кілька годин на в‘їзд в Україну в той же пункт пропуску прибув легковий автомобіль «Мерседес» під керуванням також росіянина Олександра К., який був без пасажирів та вибрав смугу руху «зелений коридор».

На підставі аналізу і оцінки ризиків, а саме нервової, неадекватної поведінки водія при перевірці документів, прикордонний наряд ініціював спільний зі співробітниками митниці поглиблений огляд автомобіля.

Результати цього огляду стали відомі вже вранці. В конструктивних особливостях автомобіля, під заднім сидінням салону між металевим каркасом та поролоном, знайдено пакунок з речовиною білого кольору, попередньо кокаїн, вагою 48,43 грама, 3 пакунка з речовиною коричневого кольору, попередньо гашиш, вагою 264,65 грама та 2 пакунки з кристалічною речовиною біло-сірого кольору вагою 1,95 грама.

Водія та виявлену речовину направлено до Чернігівської митниці для проведення експертного дослідження та прийняття правового рішення.

Добавлено: 16-07-2012, 12:30
0
0

Похожие публикации


Наверх