онлайн казино Украины

Ноги – сильна зброя. Б’ють до смерті.

Ноги – сильна зброя. Б’ють до смерті.Помер 45-річний ніжинець у травматологічному відділенні внаслідок набряку головного мозку на тлі закритої внутрішньочерепної травми голови. У ході розслідування правоохоронці встановили, що потерпілий отримав тілесні ушкодження під час конфлікту з невідомим на березі річки Остра.

Про це повідомляє сайт чернігівської міліції КОП.

Міліція опитала громадян, які відпочивали того дня на річці і зібрала інформацію про кривдника. Перевіривши громадян, які були схожі за описом на лиходія, працівниками карного розшуку був затриманий 28-річний ніде не працюючий ніжинець, який вже мав проблеми із законом.

Свого часу молодик був судимий за ч. 2 ст. 190 Кримінального кодексу України - (шахрайство) та ч. 2 ст. 389 Кримінального кодексу України - (ухилення від покарання, не пов'язаного з позбавленням волі).

Молодик зізнався, що, перебуваючи на березі річки Остер, під час конфлікту на ґрунті раптово-виниклих неприязних відносин, він умисно завдав потерпілому множинних ударів руками та ногами в область голови, тулубу та верхніх кінцівок, чим спричинив чоловіку тілесні ушкодження у вигляді рваної рани вушної раковини, перелому кісток носа, внутрішньочерепної гематоми, забою головного мозку, після чого з місця скоєння злочину зник.

Молодика затримано, проти нього порушено кримінальну справу за статтею 121 ч.2 Кримінального кодексу України «умисне тяжке тілесне ушкодження, ... що спричинило смерть потерпілого» що карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. Розслідування триває.

Добавлено: 9-08-2012, 12:30
0
0

Похожие публикации


Наверх