онлайн казино Украины

Аптечний «щипач» попався в Чернігові

Аптечний «щипач» попався в ЧерніговіПоліцейські карного розшуку Чернігівського відділу поліції затримали кишенькового злодія, на рахунку якого десяток крадіжок. Про це повідомляє сектор комунікації поліції Чернігівщини.

До Чернігівського відділу поліції надходили звернення від чернігівців за фактами викрадення грошей і гаманців. Місця скоєння злочинів та спосібскоєння вказували на те, що крадіжки здійснює одна й та ж людина.

Адже потерпілі – особи, що стояли в чергах за ліками в аптеках або в аптечних пунктах при лікарнях.

Правоохоронці почали пошуки зловмисника. В ході проведення оперативно-розшукових заходів оперативники встановили, що до крадіжок причетний 42-річний раніше судимий за аналогічні злочини чернігівець, який вживаєнаркотичні засоби.

Чоловіка затримали та доставили до поліцейського відділу. Крадій розповів правоохоронцям, що обирав своїх жертв в аптеках, де були великі черги.
Коли потерпілі відволікалися, викрадав з кишень абосумок виключно гаманці або гроші, які витрачав на наркотики.

За фактами крадіжок відкриті кримінальні провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка) – карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або позбавленням волі на строк до 3 років.
Триває досудове розслідування та перевіряється його причетність до інших подібних злочинів

  • 0
Добавлено: 10-07-2017, 08:53
0
908

Похожие публикации


Наверх