онлайн казино Украины

Чернігівська поліція оперативно затримала «мінера» лікарні

Чернігівська поліція оперативно затримала «мінера» лікарніДосвідчені оперативники швидко встановили особу зловмисника та затримали його.

Лиходієм виявився раніше судимий непрацюючий мешканець Борзнянського району, який після випивки вирішив у такий спосіб «пришвидшити» лікування родини у цьому медзакладі. «Горе-мінер» у скоєному зізнався та надав правдиві свідчення.

Статистика свідчить, що саме любителі оковитої займаються телефонним тероризмом, а потім відповідають перед законом. Чоловік затриманий в рамках статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Поліція наголошує, що правоохоронці мають достатньо технічних і оперативних можливостей для встановлення і затримання всіх недолугих «жартівників», які дезорганізують роботу установ та організацій. Зловмисники однозначно не уникнуть покарання, а воно досить серйозне. Так, стаття 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху) передбачає позбавлення волі на строк від двох до шести років. Є над чим замислитися тим, кого після випитого тягне на «подвиги», повідомили у Секторі комунікації
поліції Чернігівської області.

  • 0
Добавлено: 10-05-2019, 08:02
0
633

Похожие публикации


Наверх