онлайн казино Украины

Хмільна голова – дурна голова: молодик побив дільничного

Хмільна голова – дурна голова: молодик побив дільничногоНа Чернігівщині нетверезий молодик понесе покарання за завдання тілесних ушкодження дільничному інспектору міліції.
Повідомляє СЗГ УМВС України в Чернігівській області.
В Ріпках під час спілкування дільничного інспектора міліції із захмелілим молодиком останній почав висловлюватися нецензурною лайкою в бік правоохоронця та чіплятися за формений одяг. Правопорушник був доставлений до Ріпкинського райвідділу міліції, де на нього були складені адміністративні матеріали.
Після цього правопорушника доставили до центральної районної лікарні для медичного огляду на стан сп’яніння. Очікуючи прийому лікаря, правопорушник несподівано завдав удар головою в обличчя дільничному інспектору.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 345 Кримінального кодексу України (погроза вбивством, насильством або знищенням чи пошкодженням майна щодо працівника правоохоронного органу, а також щодо його близьких родичів у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків) - карається обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Добавлено: 5-09-2014, 14:04
0
0

Похожие публикации


Наверх