онлайн казино Украины

Алко-склероз. Куди зник син?

Алко-склероз. Куди зник син?Мешканка Ніжина зателефонувала до Ніжинського міського відділу міліції близько опівночі та повідомила, що зник сусідський 8-річний хлопчик.

Повідомляє цю незвичайну історію сайт Чернігівської міліції КОП.

На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група, працівники кримінальної міліції у справах дітей Ніжинського міськвідділу та колеги з обласного управління внутрішніх справ.

На місці пригоди батько зниклого в захмелілому стані повідомив, що вдень, коли він лягав спати хлопчик був у будинку, а коли в вечері він прокинувся - малого ніде не було.

Міліціонери почали встановлювати місце можливого перебування малолітнього.

По тривозі був піднятий весь особовий склад міськвідділу. Правоохоронці опитали всіх сусідів, друзів хлопця.

Перевірялися горища та підвали будинків, обстежувались території дитсадків, шкіл та пляжів. Автопатрулі обстежили більшу частину вулиць міста.

Пошуки тривали усю ніч. І врешті-решт проведені заходи дали свій результат: хлопчика знайшли в будинку дружини його покійного дядька.

Як з'ясувалося, батько допився до того, шо забув, як напередодні до нього в гості приходила родичка і забрала до себе погостювати малого.

Правоохоронці склали адміністративний протокол за ст.184 Кодексу про адміністративні правопорушення України «невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей».

А це тягне за собою покарання у вигляді штрафу.

  • 0
Добавлено: 27-06-2012, 11:02
0
533

Похожие публикации


Наверх