онлайн казино Украины

У Ніжині грабіжник погрожував продавчині пістолетом

У Ніжині грабіжник погрожував продавчині пістолетомДо чергової частини Ніжинського міськвідділу міліції зателефонувала продавчиня місцевого приватного магазину і повідомила, що її щойно пограбували. На місці події співробітників міліції зустріла жінка, яка повідомила, що кілька хвилин тому в магазин зайшов хлопець зі спортивною сумкою, і нічого не пояснюючи, дістав предмет, схожий на пістолет.

Він наказав покласти всі гроші в сумку. Поки вона діставала гроші, він вистрілив їй у груди, щоб вона робила це швидше, а потім забрав сумку і вибіг на вулицю. Правоохоронці одразу почали відпрацьовувати район на предмет виявлення особи, яка вчинила даний злочин.

Були оглянуті довколишні двори, опитані свідки і ці зусилля виявилися не марними, до того ж, жінка дійсно надала детальне реалістичне опис грабіжника, тому скоро міліціонери помітили чоловіка, який дуже підходив за прикметами. Мабуть, впевнений у своїй спритності та безкарності, хлопець далеко не бігав і навіть не ховався.

Яке було його здивування, коли перед ним з'явилися люди в погонах.Під час огляду у нього були знайдені пістолет, схожий на пневматичний, маска і гроші, викрадені з магазину. Горе-розбійником виявився 19-річний житель Ніжина. Він у всьому зізнався і дав правдиві свідчення.Зловмисник поміщений в ізолятор тимчасового утримання.

Проти нього порушено кримінальну справу за ч.1 ст.187 Кримінального кодексу України (розбій), карається позбавленням волі на строк від 3 до 7 років.Слідство триває.

  • 0
Добавлено: 20-06-2012, 11:53
0
599

Похожие публикации


Наверх