онлайн казино Украины

Міліція склала протокол на редактора газети

Міліція склала протокол на редактора газетиПро це повідомив сайт Чернігівської міліції КОП.

Коли побачили працівників міліції, один з невідомих відразу втік.

Іншим виявилася жінка, яка, пройшовши до міськвідділу, навідріз відмовилася надавати свої анкетні дані та пояснення.

Інформація була зареєстрована в журналі реєстрації заяв та повідомлень про злочини Ніжинського міськвідділу.

Приблизно о 06:30 23 червня було встановлено, що цією особою є головний редактор Гадяцької міської газети «Свобода Слова» (місто Гадяч, Полтавської області) Крат Ірма Миколаївна.

В подальшому, в присутності понятих, остання пояснила, що напис в темний час доби навпроти міськвідділу вона зробила власноруч, висловлюючи свою незгоду з рішенням Деснянського районного суду міста Чернігова щодо вироку так званим «Ніжинським робінгудам».

Через мережу Інтернет на сайті Полтавської області, в присутності понятих, було підтверджено особу затриманої. Вона дійсно представлена там як головний редактор газети «Свобода Слова» з міста Гадяч Полтавської області.

Після цього громадянці було роз'яснено її права та складено протокол згідно ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів», що передбачає штраф від 20 до 80 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

В присутності понятих жінка погодилася з фактом правопорушення, викладеного в протоколі про адміністративне правопорушення, але підписувати протокол відмовилася без будь-яких пояснень.

Після ознайомлення з матеріалами, І. Крат заявила, що претензій до працівників міліції не має, про що зробила власноручний запис у книзі відвідувачів Ніжинського міськвідділу УМВС.

Матеріали направлені на розгляд адміністративної комісії для прийняття рішення.

  • 0
Добавлено: 25-06-2012, 12:11
0
245

Похожие публикации


Наверх