онлайн казино Украины

Санта та його дикі подарунки у Xmas Drop від Hacksaw Gaming


Останнім часом, студія Hacksaw змушує радіти власних шанувальників кількістю цікавих ігрових консолей. Ось й напередодні Різдва фахівці відомого бренду вирішили приготувати сюрприз у вигляді гри Xmas Drop. І, не дивно, що у центрі сюжету тут опинився Санта Клаус з великими подарунками.
Ігровий процес відбувається на сітці 5х5 з 19 лініями виплат, яка оточена засніженими ялинками у густому лісі. А, математична модель пропонує максимальне повернення 96.22% та середню волатильність. При цьому, слот можна випробувати на Elslots win у безкоштовному режимі та без реєстрації.
Не дивлячись на скромні показники, тут можливо виграти до х12 500. І, це за наявністю ставок, від 0.10 - 100 монет на спін. До того ж Різдвяна пригода пропонує два типи Диких символів та два різні раунди з безкоштовними обертаннями.

Скільки можливо отримати на базових раундах



Під час знайомства із Xmas Drop, гравці побачать великий шар снігу на землі та деревах. А, з правого боку від сітки стоїть веселий Санта, який колихається у різні сторони. Але, заробити тут можна за допомогою добірок з 3-5 символів:
  • 10, J, Q, K або A, х0.2 - х10;
  • Різдвяна шкарпетка та Льодяник, х1 - х15;
  • Прикрашена ялинка та Ведмедик, х1.5 - х17.5;
  • Дзвіночки, х6 - х20;
  • Дикими є Санта та Коробка з подарунком, а Розкидом - Снігова куля.

У випуску Xmas Drop обидва Вайлди мають власні можливості. При цьому, Дикий Санта поводить себе як завжди (змінює символи). Але, коли він розширюється разом з Подарунком, Wild Gift здатний підвищити профіт до х2 - х200. Разом з тим, ці бонусні осередки дуже непогано працюють на раундах безкоштовних обертань. І все це доступно на будь-яких гаджетах, включно зі смартфонами.

Які види фріспінів є у Xmas Drop та скільки коштує купівля бонусів


Різдвяні пригоди завжди супроводжуються певною магією та таємничими подарунками. У сенсі конкретного випуску, є два різних раунди безкоштовних обертів. Це: Ніч перед Різдвом та Санта приїздить до міста.
Перший варіант активується трьома скатерами, надаючи гравцеві 10 фріспінів. Під час обертів, також з’являтимуться розширені Дикі Санти та Подарунки. Але, за повторної появи 3 скатерів, кількість “вільних” обертів збільшується на +4.
Другий варіант стартує після появи чотирьох Розкидів, але гравець також отримує 10 фріспінів. Різниця у тому, що тут розширюється лише дикий Санта та гарантовано бере участь у кожному спіні. При цьому, кожні додаткові 3-4 скатери принесуть +4 спіни до раунду.
Щодо купівлі бонусів, почати можна зі збільшення шансу активації фріспінів за х3 від ставки. Далі, є можливість активувати два або три Диких Санти за х20 або х50. І завершує перелік купівля бонусних раундів з фріспінами. Вони коштують за: Ніч перед Різдвом х110 або Санта приїздить до міста х200.
У сенсі святкової гри, Xmas Drop має всі необхідні атрибути, включно з іграшками, подарунками та солодощами. Також, слот пропонує кілька нетрадиційних бонусних можливостей. А насамкінець, вражає максимальний профіт, який може зростати до х12 500.

  • 0
Добавлено: 18-12-2023, 13:48
0
140

Похожие публикации


Наверх